20.09.2017

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN GAZİLERİMİZE ZİYARET

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Şube Başkanlığına ziyarette bulundu. Ziyarette Şube Başkanı A. Hulusi KARAKUZ ve yönetimdeki Gazilerimizle sohbet eden İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN: “ Düşmana karşı en büyük silahımız; millî birlik ve beraberliğimizdir. Dün olduğu gibi bu günde birliğe,  dirliğe, beraberliğe belki hepsinden önemlisi biz olmaya ihtiyacımız var.  Gaziler; şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır, medarı iftiharlarımızdır. Gazilik, ömür boyu taşınacak bir şereftir. Şahsınızda tüm Gazilerimize minnet borcumuzu sunuyorum. Ahirete göçmüş kahraman Gazilerimize Allah’tan rahmetler, hayatta olan Gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum” Dedi. Dernek Başkanı A.Hulusi KARAKUZ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir kere daha Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü tebrik ediyoruz.

Bir kere daha Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü tebrik ediyoruz.