19.02.2018

ESKİ CAMİİ AKADEMİ GRUBU İLE KAHVALTI

Balıkesir İl Müftülüğü Bayan vaizlerinin vermiş olduğu takrir derslerine  3 yıldır devam eden Eski Cami Akademi  grubuyla kahvaltıda bir araya gelindi. Programa Balıkesir İl Müftü Yard. Ayşe Betül Balıkçı, il vaizleri Şule Çalı, Emine Baydemir ve Sümeyye Turan katıldı.  Akademiye katılan bayanlar derslerden duydukları memnuniyeti dile getirerek programların yaygınlaştırılması talebini İl Müftülüğümüze ilettiler. Balıkçı,ise Balıkesir ilinde bayanlara yönelik faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Program akışı şu şekildedir:

Pazartesi Öğle namazı cemaatle birlikte kılınarak namaz sonrası Emine Baydemir  Hocadan ARAPÇA

Salı Öğle namazı cemaatle birlikte kılınarak namaz sonrası Sümeyye Turan Hocadan SİYER

Çarşamba Öğle namazı cemaatle birlikte kılınarak namaz sonrası Şule Çalı Hocadan TEFSİR