20.03.2018

İL VE İLÇE MÜFTÜLERİMİZDEN KAYMAKAMLARA ZİYARET

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 94. Türkiye Diyanet Vakfının ise 43. kuruluş yıl dönümleri nedeniyle İl Müftü V. Ramazan TOPCAN, İl Müftü Yardımcıları Ayşe Betül BALIKÇI, Hasan BAŞKIRIK, Karesi İlçe Müftüsü Fahri SAĞLIK, Altıeylül İlçe Müftüsü İbrahim TÜREDİOĞLU ve Vakıf Memuru Ercan BULUT, Karesi ve Altıeylül İlçe Kaymakamlarını makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarette İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Diyanet İşleri Başkanlığının kuruluşunun 94. Türkiye Diyanet Vakfının ise 43. yıl dönümleri nedeni ile kendilerini ziyaret ettiklerini belirterek, hüsn-ü kabullerinden dolayı Karesi İlçe Kaymakamı Abdulkadir DEMİR ve Altıeylül İlçe Kaymakamı Dr. Oktay KAYA’ ya ayrı ayrı teşekkür etti. Karesi ve Altıeylül İlçelerinde yürütülen Din hizmetleri hakkında bilgi sunan İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN,  “Gelişen dünya şartlarına uygun olarak hizmet alanımız genişlediği gibi  hizmet kalitemiz ve hizmet çeşitliliğimiz de arttı” diyerek Müftülüklerimizin çalışmalarına  vermiş oldukları maddî ve manevî desteklerinden dolayı  Karesi ve Altıeylül İlçe Kaymakamlarına teşekkür etti.

Kaymakamlarımız da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek; Diyanet İşleri Başkanlığının vatan sathında çok önemli kutsal görevler ifa ettiğini belirterek teşekkür ettiler.