17.07.2018

ELLER SEMAYA, DİLLER DUADA; BİRLİĞİMİZİ BOZMA ALLAHIM

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İl Müftülüğümüz, Karesi İlçesi Zağnos Paşa Camiinde hatim ve mevlid programı düzenledi.

Programın sonunda İl Müftümüz Ramazan TOPCAN; “15 Temmuz,  milletimizin tarihe darbecilere darbe yapan millet olarak geçtiği gündür. 15 Temmuz, tarihte eşi benzeri görülmemiş hain bir saldırıya maruz kaldığımız gündür. Düşmanlardan görmediğimizi, harp sahalarında yaşamadığımızı asker görünümlü üç beş haramzade hain, aziz milletimize reva görmüştür.  Kurtuluş savaşından Çanakkale’ye, 15 Temmuz’dan Afrin’e bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz milletimize sabır ve selametler diliyorum. Zalimlerin, hainlerin karşısında eğilmeyen, vatanına devletine geleceğine sahip çıkan kardeşlerime candan teşekkür ediyorum.” Dedi.

Program, İl Müftümüzün duası ile sona erdi.