27.10.2016

“Genç İlahiyat” programı çekimi gerçekleştirildi

26 Ekim 2016 Çarşamba günü TRT Diyanet TV tarafından İlimiz Müftülüğü Konferans salonunda “Genç İlahiyat” programının çekimi yapıldı.

Sunuculuğunu Mustafa CİHAT’ın yaptığı programa konuşmacı olarak Marmara Ünv. İlahiyat Fak. Öğretim üyesi Doç. Dr. Nuri TINAZ ve İletişim Fak. Öğretim üyesi Dr. Yalçın LÜLECİ katıldı. Balıkesir Ünv. İlahiyat Fak. Öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda Mustafa CİHAT konser verdi.

Cumartesi günleri 20:30’da TRT Diyanet TV de yayınlanan “Genç İlahiyat” programına Balıkesir Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Kerim ÖZDEMİR, İlahiyat Fak. Dekanı Prof. Dr. Muammer ERBAŞ, İlahiyat Fak. Öğretim üyeleri, KYK Hasan Basri Çantay Yurt Md. Mustafa EROL ve İl Müftü Vekili Mehmet NURLU, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri de katıldı.

Balıkesir Müftülüğü Konferans salonunda çekimi yapılan “Din ve Sinema” konulu programın Aralık ayında yayınlanması bekleniyor.