07.04.2017

VAAZ VE İRŞAT KURULU AYLIK TOPLANTISI YAPILDI

İl Müftülüğümüz Vaaz ve İrşat Kurulu aylık genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Muammer ERBAŞ, Altıeylül İlçe Müftümüz Sayın İbrahim TÜREDİOĞLU, İl Müftülüğümüz Vaizleri başta olmak üzere Karesi ve Altıeylül İlçelerimizde görevli Vaiz hocalarımız katıldı.

Toplantıda İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Muammer ERBAŞ;  “ Her şeyin sözle başladığını, sözün insanları değiştirip dönüştürdüğünü, gönüllerin kazanmanın yolu sözü iyi ve kaliteli yapmaktan geçtiğini” söyledi.

Toplantı, Vaiz hocalarımızın görüş ve önerileri ile sona erdi.

Katkı ve katılımlarından dolayı İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Muammer ERBAŞ hocamız başta olmak üzere bütün hocalarımıza teşekkür ederiz.

BİR SONRAKİ DEĞERLENDİRME TOPLANTIMIZ İSE 04 MAYIS 2017 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10.00’DA YAPILACAKTIR.