13.07.2017

CAMİLERİMİZ BU GÜN Kİ KADAR HİÇ GÜZEL OLMADI

İl Müftülüğümüzce Cami- Çocuk buluşması gerçekleştirildi. Karesi İlçesi Zağnos Paşa Camiinde gerçekleşen; “Cami-Çocuk Buluşması”  etkinliği çocuklarımızı cami ile buluşturdu.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN; “Çocuk yaşta camilere gelmenin çok mühim olduğunu, çocukların cami ile cemaatle, ibadetle, secde ile buluşması bizleri bir başka sevindirmiştir. Camiler sizindir. Buralar sizinle güzeldir. İçerisinde bulunduğumuz Zağnos Paşa Camii bu güne kadar bir çok restorasyon geçirdi ama inanın bu gün ki kadar hiç güzel olmadı. Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi. Etkinliğe katılan çocuklara İl Müftülüğümüz tarafından hazırlanan hediyelerin takdimi ile program sona erdi.

Bir kere daha değerli yavrularımıza teşekkür ediyoruz. Yetiştiren ana babalar başta olmak üzere değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Dünya ahiret imtihanlarında yavrularımıza hayırlı başarılar diliyoruz.