23.08.2017

KEPSUT’TA HATİM MERASİMİ

2017 yılı Yaz Kur’an Kursu çalışmalarının sona ermesi nedeni ile Kepsut İlçemizde hatim merasimi düzenlendi.

Kepsut İlçesi Yenice Mahallesi Orta Camiinde düzenlenen hatim merasimine İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN hocamız başta olmak üzere çok sayıda velimiz katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda çocuklarımız tarafından çeşitli etkinlikler yapıldı. İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN hocamızın konuşmalarından sonra merasim, öğrencimizin yaptığı dua ile sona erdi. Merasim sonunda çocuklarımız çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Bu vesile ile Yaz Kur’an Kursu çalışmalarımızda görev alan İmam Hatip Ali ÇİFTÇİ ve Müezzin Kayyım Bayram ASLAN hocalarımız başta olmak üzere bütün Din gönüllüsü değerli hocalarımıza teşekkür eder, yavrularımızı tebrik ederiz.