12.09.2017

ŞEHİDİMİZ DUALARLA ANILDI

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Altıeylül İlçesi Dereçiftlik Mahallesinde Şehidimiz; Eşref DEDE için okunan hatim merasimine katıldı.

Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif tilavetinden sonra İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, yaptığı konuşmada; “ Düşmana karşı en büyük silahımız milli birlik ve beraberliğimizdir. Sunni ayrılıklara düşmeden, sen ve ben kavgası yapmadan biz olmalıyız. Herkes şunu iyi bilmelidir ki aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milletimizin en kutsal emaneti olarak kalacak ve korunacaktır. Anadolu toprağı sıradan bir toprak parçası değildir. Şüheda kanı ile yoğrulmuştur. Peygamberlerin, evliyaların, velilerin dualarıyla perçinlenmiştir.” Dedi. Program, İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, hocamızın duası ile sona erdi.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, program sonunda şehidimiz; Şeref DEDE’ nin kabrini ziyaret etti.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri başta olmak üzere aziz milletimize sabır ve metanetler diliyoruz.