18.09.2017

BANDIRMA BEREKETLİ KUR’AN KURSU HİZMETE AÇILDI

Bandırma İlçesi Bereketli Kur’an Kursu düzenlenen törenle hizmete alındı. Açılış törenine Bandırma Kaymakamı Sayın Günhan YAZAR, İl Müftü Vekili Sayın Ramazan TOPCAN ve Bandırma İlçe Müftüsü Sayın Süleyman KÜÇÜK’ün yanı sıra daire amirleri sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda Bandırma’lı kardeşlerimiz katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN:” Buralar topluma olgun, faziletli ve erdemli insanlar yetiştiren yerlerdir. Buralar, toplumumuzun teminatıdır.” Dedi. Konuşmalardan sonra İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN hocamızın duası ile Kur’an Kursunun açılışı yapıldı.

Açılış töreninde Bandırma Ali Rıza El Bezzaz Kur’an Kursumuzda hafızlığını tamamlayan ve belge almaya hak kazanan öğrencilerimize velilerimizin huzurunda belgeleri verildi.

Hafızlarımızı, onları yetiştiren ana babaları ve hocalarını tebrik ediyoruz. Kur’an Kursumuzun arsasından bu güne gelmesine emeği geçen kardeşlerimize teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Rabbim razı olsun, hizmetlerini kabul buyursun inşaallah.