26.09.2017

GENÇLER KANATLARIMIZIN ALTINDA

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Balıkesir Şubesinin katkıları ile üniversite öğrencilerimize yönelik Diyanet Öğrenci Evleri hizmete alındı. İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN: “Üniversite öğrenimi için kentimize gelen özellikle ekonomik durumu iyi olmayan mağdur öğrencilerin barınmalarına yardımcı olmak, genç neslin elinden tutmak bir görev haline dönüşmüştür. Gençlerimizi yabana atamayız. Gençlerimizin sadece karınlarını doyurmak, barınmalarını sağlanmak yeterli değil onların gönül dünyalarını da doyurmalıyız. Onları fikri ve kültürel anlamda da desteklemeliyiz.” Dedi.

Üç ayrı mahallede 30 öğrencinin barındığı evlerimizde öğrencilerimizden hiçbir ücret alınmadığı gibi mutfak giderlerine de yardımcı olunmaktadır.

Emeği geçen bütün hayırseverlere candan teşekkür ediyoruz.