27.09.2017

KUTSAL TOPRAKLARDAN DÖNEN ŞEHİT YAKINLARINA HOŞ GELDİN ZİYARETİ

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Hac ibadetlerini yapıp memleketlerine dönen şehitlerimizin ana babalarına hoş geldin ziyaretlerinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından kuraya katılmadan hacca giden Şehit yakınları ile Gazilerimizden kutsal topraklara gidip hac farizasını yerine getiren hacılarımız memleketlerine döndü.

Hac farizasını yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan hacılarımız: “Bizlere bu imkânı sağlayan devlet büyüklerimizden Allah razı olsun,  Rabbim dileyen herkese o mübarek yerleri görmeyi, oralarda ibadet edebilmeyi nasip etsin.” Diyerek dualarda bulundular.

Şehit Hemşire Tuğba ÖZLEM' in anne babası Sedat-Ayşe ÖZLEM,

Altıeylül İlçesi Konakpınar Mahallesi Şehidimiz Erbu SERPAN’ın ana babası Mustafa- Münevver SERPAN,

Altıeylül İlçesi Bayat Mahallesi Şehidimiz Aydın NAZİLLİOĞLU'nun ana babası Yaşar- Asiye NAZİLLİOĞLU,

Altıeylül İlçesi Kuyualan Mahallesi Şehidimiz Atilla KAYA'nın Anne Babaları Fikri- Ayşe KAYA,

Ve Deniz GÖÇKÜN Şehidimizin Karesi İlçesi Kuva-i Milliye Mahallesinde oturan babası Ferhat GÖÇKÜN’e ziyarette bulunan İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN da:” Sizleri böyle mutlu görmek bizleri memnun etti. Haccınızı tebrik ediyorum. Rabbim hep iyi günlerde, iyi insanlarla buluştursun inşaallah. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Makamları âli olsun. Sizlere de bundan sonraki yaşamlarınızda sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum.” Dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu yıl başlattığı şehit yakınları ve gazilerine kurasız hac imkânından İlimiz genelinde 26 şehit yakını ile gazi ve eşleri yararlandı.