04.10.2017

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Sayın Valimizi makamında ziyaret etti.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, beraberinde bulunan İl Müftü Yardımcısı Mehmet NURLU, Karesi İlçe Müftüsü Fahri SAĞLIK, Altıeylül İlçe Müftüsü İbrahim TÜREDİOĞLU, İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Şahabettin YILMAZ ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Şerif SÜRGEN ile birlikte; "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeni ile Balıkesir Valimiz Sayın Ersin YAZICI’ yı ziyaret etti.
Makamda gerçekleşen ziyarette Sayın Valimiz Ersin YAZICI, İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN ve beraberindekilerle bir süre sohbet ederek haftalarını kutladı. Daha sonra Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İl Müftülüğü tarafından yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Sayın Valimize hüsnü kabullerinden dolayı teşekkür ederiz.