07.12.2017

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, engelliler derneğini ziyaret etti.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, kısa adı BABED olan Bandırma Bedensel Engelliler Derneğine ziyarette bulundu. Bandırma İlçe Müftümüz Süleyman KÜÇÜK hocamızın da hazır bulunduğu ziyarette, BABED başkanı Erdal DUMRUL, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, da konuşmasında: “bizlerde İl ve İlçe Müftülüklerimiz olarak sizlerden yük almaya geldik. Yapılabilecek her şeyde ve her zamanda sizlerin emirlerinize hazırız. Bu vesile ile şahsınızda engelli kardeşlerimin günlerini tebrik ediyorum. Tüm engelli kardeşlerime ve onların ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.