07.12.2017

750 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Orman Genel Müdürlüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve KAGEM (Kadın Aile Gençlik Eğitim Merkezi) arasında yapılan protokol gereği Balıkesir İli Balya İlçesi Narlı Mahallesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Programa; Bölge Müdürü Metin KIRCI, Balıkesir İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, KAGEM (Kadın Aile Gençlik Eğitim Merkezi ) üyeleri, T.D.V. üyeleri, çalışan İmam Hatiplerimiz, emekli İmam Hatiplerimiz ve Kuran Kursu Öğrencilerimiz katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Metin KIRCI; Orman Genel Müdürlüğümüz ülkemizin yeşillendirilmesi, gelecek kuşaklara daha fazla orman alanı bırakılması, daha yeşil bir Türkiye, daha yeşil bir Balıkesir için çalışmalarını en yüksek hızla sürdürüyor. Bugün burada 750 adet fidanı toprakla buluşturacağız. Hayırlı olsun” Dedi.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, ise yaptığı konuşmada: ”Kendimize karşı görevlerimiz olduğu gibi çevremize karşı da görevlerimiz vardır. Gözünü hırs bürümüş olanlar, daha çok kazanma uğruna dünyamızı tahrip etmeye devam ediyor. Bu gün bizim buradaki gayretlerimiz, can çekişen dünyamıza can olmaktır. Emeği geçenlere çok ama çok teşekkür ediyorum” Dedi.

Konuşmaların ardından topluca fidan dikimine geçildi.

İlk Fidanı Bölge Müdürü Metin KIRCI ile İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN birlikte dikip ilk can suyunu vermelerinin ardından katılımcılar hep birlikte fidanları toprakla buluşturdular.

Orman Bölge Müdürümüz başta olmak üzere mesai arkadaşlarına ve emeği geçen kardeşlerimize candan teşekkür ediyoruz.