05.01.2018

İL MÜFTÜLÜK ÇALIŞANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

İl Müftülük çalışanları kahvaltıda bir araya geldi.

2017 Yılının genel değerlendirilmesinin yapıldığı kahvaltıda, İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, kısa bir konuşma yaptı. “2018 yılının size ve değerli ailelerinize hayır ve bereket getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”  Diyerek konuşmasına başlayan İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN: “2017 yılında hakikaten güzel şeyler yaptık. Her geçen gün hizmet kalitemiz arttığı gibi, hizmet çeşitliliğimiz de artmıştır.

Geri dönüşümler şunu göstermiştir ki en alt tabakadaki kardeşlerimizden en üst tabakaya kadar bütün kardeşlerim canhıraş bir gayret içerisindedir. Şahsım ve teşkilatımız adına hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.

Elde ettiğimiz başarının artarak devam etmesini Mevla’mdan diliyorum.

Başta İlçe Müftülerimiz olmak üzere hac ve umre büromuzdan personel büromuza, din hizmetleri büromuzdan eğitim hizmetleri büromuza, vaizlerimizden murakıplarımıza, idari ve mali işler büromuzdan yardımcı hizmetlerimize, İmam Hatiplerimizden M. Kayyımlarımıza, dernek başkanlarımızdan hayır ehli fedakar kardeşlerime hepinizi üstün gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum, başarılarınız daim olmasını diliyorum.” dedi.