09.01.2018

BAYAN İL MÜFTÜ YARDIMCIMIZ GÖREVE BAŞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan 2017 yılı Bayan İl Müftü Yardımcılığı sınavını kazanan Ayşe Betül BALIKÇI, İl Müftülüğündeki görevine başladı.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına Prof. Dr. Huriye MARTI' nın atanmasının ardından Balıkesir'in de aralarında yer aldığı 15 İl Müftülüğüne Bayan Müftü Yardımcısı ataması yapıldı.

Valimiz Sayın Ersin YAZICI, İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN ile İl Müftü Yardımcıları Ayşe Betül BALIKÇI ve Hasan BAŞKIRIK’ı makamında kabul etti.

Vali Ersin YAZICI, kabulde İlimize Bayan İl Müftü Yardımcının atanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek; " İlimiz her geçen gün daha da gelişmekte. İl Müftülüğümüzün yapmış olduğu bütün çalışmaları biliyor ve takıp ediyorum. 4-6 yaş grubu çocuklara yapacağınız çalışmalar çok daha önemli. Çocuklarımız ihmale gelmez.  Güzel çalışmalarınızı bekliyorum.” Diyerek BALIKÇI’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

İl Müftü Yardımcısı Ayşe Betül BALIKÇI da Sayın Valimiz Ersin YAZICI' ya teşekkür ederek, görevini hakkıyla ifa edebilmek için elinden gelen her türlü gayreti göstereceğini vurguladı.

Bizler de çalışma arkadaşları olarak hocamızı tebrik eder, başarılar dileriz.