02.04.2018

Kur’an Kurs Öğreticilerimize Seminer

Balıkesir İl Müftülüğü merkez Karesi ve Altıeylül ilçe müftülüklerinde görev yapan Kur’an Kurs Öğreticilerine yönelik eğitim seminerlerini başlattı. Seminerler 6 hafta sürecektir.

İlk hafta İl Müftü Vekili Ramazan Topcan , Din anlatımında Çağdaş din dili konulu seminer verdi. Seminerde din görevlilerinin hizmet alanları genişletmeleri ve her kesime ulaşabilmeleri için öneriler sunuldu. Seminerlerde başkanlığımızın Aile ile ilgili Sıkça Sorulanlar kitabı ile Din İşleri Yüksek Kurulu Fetvalar kitapları takip edilmektedir.

Diğer seminerler şu şekildedir:

Aile ile ilgili sıkça sorulanlar 1                         Ayşe Betül BALIKÇI İl Müftü Yardımcısı

Aile ile ilgili sıkça sorulanlar 2                          Ayşe Betül BALIKÇI İl Müftü Yardımcısı

Bayanlara ilgili hususlarda fetvalar                 Ayşe Betül BALIKÇI İl Müftü Yardımcısı

İbadet Hayatı ile ilgili fetvalar                           Hasan BAŞKIRIK      İl Müftü Yardımcısı

Ticaret hayatı ile ilgili fetvalar                           Mehmet NURLU     İl Müftü Yardımcısı