05.04.2018

İMZALAR ATILDI HAYDİ BİSMİLLAH

18. dönem Milletvekili Sayın Ali Sami AKKAŞ, tarafından Gömeç İlçesi Karaağaç Mahallesinde yapılması planlanan Cami için ilk adım atıldı.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Edremit İlçe Müftüsü Mehmet Emin ARVAS, Burhaniye İlçe Müftüsü ayni zamanda Gömeç İlçe Müftü Vekili Hacı ÖZ ve Camiyi yapacak olan 18. Dönem Milletvekili Ali Sami AKKAŞ, Caminin inşa edileceği arsada incelemelerde bulundular.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN; “Yapılması planlanan Cami, Karaağaç Mahallemizde önemli bir görev ifa edeceği gibi bu bölgenin şehirleşmesine de önemli katkı yapacaktır. Gömeç İlçemizde böyle bir hayırlı hizmette öncü olmalarından dolayı Milletvekilimiz Sayın Ali Sami AKKAŞ beye ve değerli ailelerine kurumum ve şahsım adına çok ama çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Cami arsasının Gömeç Belediyesi tarafından tahsis edildiğini, temel kazı çalışmalarının da Gömeç Belediyesi tarafından bir an evvel yapılacağını ve kısa bir süre içerisinde de temel atma işlemimin gerçekleşeceğini söyledi.

Hayırlı uğurlu olsun inşaallah