16.04.2018

İL MÜFTÜLÜĞÜ ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNİ MİSAFİR ETTİ

Üniversite gençliği, İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen kahvaltı programı çerçevesinde bir araya geldi.

İl Müftülüğümüz tarafından Üniversite gençliğine yönelik düzenlenen kahvaltı programına muhtelif Fakültelerde okuyan öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin İl Müftülüğünden beklentilerinin neler olduğu, konu hakkında görüş ve önerilerinin alındığı kahvaltı programında, İl Müftülüğünün gençliğe yönelik çalışmalarının daha nitelikli ve verimli olması için de istişareler edildi.

Programda İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, bir konuşma yaptı. Gençlerini iyi yetiştiren toplumların dünyada söz sahibi olduğunu vurgulayan İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN: “Çok çalışın. Sadece derslerininiz değil, davranışlarınızda on numara olmalıdır. Çok yönlü olmaya bakın. Sizlerden millet olarak çok şeyler bekliyoruz. Sünni ayrımcılıkla bölünüp parçalanmayın. Unutmayın asalet boyda değil, soydadır. İncelik belde değil, dildedir. Doğruluk sözde değil özdedir. Güzellik yüzde değil, yürektedir. Milletimizin başına ne geldi ise hep ayrılıktan, sen ve ben olmaktan gelmiştir. Biz olmaya mecburuz.” Dedi.

Şehitlerimiz için duaların okunduğu program, Üniversiteli gençlerin günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.