17.07.2018

ZAĞNOS PAŞA’DA KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ

15 Temmuz Şehitleri Anma programı kapsamında İl Müftülüğümüz tarafından Karesi İlçesi Zağnos Paşa Camiinde Kur’an-ı Kerim Ziyafeti programı düzenlendi.

Sunuculuğunu Cengiz AKSIN hocamızın yaptığı programda;

Cengiz BİLGİÇ,

Yüksel EMETLİOĞLU,

Nafiz DUMAN,

Süleyman CENGİZ,

Bahri GÖLLÜKÇÜ,

Nusret BİLAL,

Mehmet ÖZDEMİR hocalarımız görev aldı.

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, programda yaptığı konuşmada Bu millet, bu topraklar üzerinde ilelebet payidar olacaktır inşaallah. Bu topraklar bedel ister.  1071 tarihinden bu yana bu coğrafyada tutunabilmek için çok bedeller ödedik, ödeyeceğiz. Ancak kendilerini bir dolara satan hainleri sevindirmeyeceğiz. Yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı mücadelemiz hız kesmeden devam edecektir. Herkes bilmelidir ki dün olduğu gibi bugün de devlet millet tek yüreğiz. 23 Nisanlarımız, 19 Mayıslarımız, 30 Ağustos Zafer bayramlarımız vardı. Şimdi bunlara bir yenisini ekledik; 15 Temmuz bayramı. Bu vesile ile toprakları bizlere vatan eden aziz şehitlerimizi, kahraman Gazilerimiz rahmetle anıyorum, makamları Cennetler olsun inşaallah” Dedi.

Program, İl Müftümüz Ramazan TOPCAN hocamızın duaları ile sona erdi.