08.10.2018

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ VALİMİZİ ZİYARETLE BAŞLADI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN başkanlığında “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Komisyonu” kurularak, Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2020 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası talimatı doğrultusunda “Cami ve İlim“ ana teması ile çeşitli etkinlikler düzenlenmiş, tema ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla sosyal medya vaazları yapılmıştır.

Hafta münasebetiyle, başta Valiliğimiz olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşları, şehitlik, şehit aileleri ve gazilerimiz, engelli ve çalışan personelimiz ziyaret edilmiş ve Kur’ an kurslarında okuyan öğrencilerle öğrenci ve gençlik buluşmaları etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Hasköy Camii’nde vatandaşlarımızla sabah namazı buluşması programı icra edilmiştir.

Ayrıca, hafta münasebetiyle il geneli tüm personelimize yönelik “Cami ve İlim” konulu “Makale”, il geneli Kur’an kursu öğrencilerine yönelik ise “Cami ve İlim” konulu Şiir ve Resim yarışması düzenlenmiştir.