19.04.2017

KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ SAYIN VALİMİZİ ZİYARETLE BAŞLADI

17-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, İl Müftülüğümüz tarafından resmi kurum ve kuruluşlara yapılan ziyaretlerle başladı.

İl Müftü Vekilimiz Ramazan TOPCAN ve beraberinde bulunan Karesi İlçe Müftüsü Fahri SAĞLIK, Altıeylül İlçe Müftüsü İbrahim TÜREDİOĞLU, Personel Şube Müdürü Şahabettin YILMAZ, Din Hizmetleri Şube Müdürü Şerif SÜRGEN, Sayın Valimiz Ersin YAZICI’yı makamında ziyaret etti.

Gününü anısına Sayın Valimize çiçek takdim eden İl Müftü Vekilimiz, hafta ile ilgili İl ve İlçe Müftülüklerimizin yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler sunarak 24 Nisan 2017 saat 14.00’de İl Müftülüğümüz konferans salonunda yapılacak olan “Hz.Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferansa Valimizi davet etti.

Kabullerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ederiz.