19.04.2017

İL VE İLÇE MÜFTÜLERİMİZDEN BAŞKAN EDİB’E ZİYARET

17-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğümüz tarafından resmi kurum ve kuruluşlara yapılan ziyaretler devam ediyor.

Hafta nedeni ile İl Müftü Vekilimiz Ramazan TOPCAN ve beraberinde bulunan Karesi İlçe Müftüsü Fahri SAĞLIK, Altıeylül İlçe Müftüsü İbrahim TÜREDİOĞLU, Personel Şube Müdürü Şahabettin YILMAZ, Din Hizmetleri Şube Müdürü Şerif SÜRGEN, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip UĞUR, Karesi Kaymakamı Sayın Abdulkadir DEMİR ve Altıeylül Kaymakamı Sayın Dr. Oktay KAYA’yı makamlarında ziyaret ettiler.

Çiçek ve kitap takdimlerinin yapıldığı ziyaretlerde İl Müftü Vekilimiz Ramazan TOPCAN, hafta ile ilgili İl ve İlçe Müftülüklerimizin yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler sunarak 24 Nisan 2017 saat 14.00’de İl Müftülüğümüz konferans salonunda yapılacak olan “Hz.Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferansa dair davetiyelerini takdim ettiler.

Kabullerinden dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere Sayın Kaymakamlarımıza teşekkür ederiz.