22.05.2017

HAFIZLARIMIZ TAÇ GİYDİ

Havran İlçesi Çamdibi Kız Kur’an Kursunda hafızlık ve hatim merasimi düzenlendi.

21 Mayıs Pazar günü yapılan merasimde hafızlığını bitiren öğrencilerimize taçları giydirildi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği merasime İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN ve Havran İlçe Müftüsü Ahmet YANILMAZ hocalarımız da katıldı.

Tekbir ve salâvatlar eşliğinde huzura gelen hafızlarımız,  Kur’an-ı Kerimden süreler okuyarak katılımcılara Kur’an ziyafeti sundular. Oldukça duygulu anların yaşandığı merasim, hafızlara diploma ve hediye takdimi ile sona erdi.

Hafızlarımızı yetiştiren ana babalar başta olmak üzere öğreticilerimizi ve maddî ve manevî destek veren Havran’lı kardeşlerimizi tebrik eder, hafızlarımıza başarılar dileriz.