09.06.2017

2017 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

Okulların tatile girmesiyle 12 Haziran 2017 tarihinde başlayacak olan Yaz Kur’an kurslarında görev alacak din görevlilerine yönelik İl Müftülüğümüzce; “Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” düzenlendi.

İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen eğitim seminerine; İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muammer ERBAŞ, Altıeylül İlçe Müftüsü İbrahim TÜREDİOĞLU, Karesi İlçe Müftüsü Fahri SAĞLIK ve Karesi ve Altıeylül İlçelerimizde görev yapan Cami görevlilerimiz ile Kur’an kursu öğreticilerimiz katıldı.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN hocamızın açılış konuşmaları ile başlayan seminer, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muammer ERBAŞ hocamızın;“Yaz Kur’an Kurslarının Önemi ve Çocuklarımız Üzerinde Etkisi” konulu sunumları ile devam etti.

Altıeylül İlçe Müftümüz İbrahim TÜREDİOĞLU hocamızın; “Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları” konulu sunumu ile devam eden seminer, Bandırma Şube Müdürü Yaşar ÖNER’in sunumları ile sona erdi.

Hayırlı olması dileği ile bütün katılımcılara teşekkür ederiz.