18.09.2017

NAMAZDA BULUŞTUK

İl Müftülüğümüz tarafından üç yılı aşkın zamandan beri yürütülen sabah namazı buluşması etkinlikleri verilen kısa bir aradan sonra 17 Eylül 2017 tarihinde yeniden başladı. Program; her ayın ilk Pazar günü Karesi İlçesi Yıldırım [Eski] Camiinde diğer haftalarda ise bir Pazar Karesi İlçemizde, bir Pazar Altıeylül İlçemizde devam edecektir.

İlki Karesi İlçesi Paşaalanı Mahallesi Arabacıoğlu Camiinde yapılan sabah namazı buluşması etkinliği; Kur’an-ı Kerimlerin okunması ile başladı. Namazın ardından yapılan zikir ve tesbihatla devam eden program, İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN hocamızın konuşma ve duaları ile sona erdi.

24 Eylül 2017 Pazar sabah namazı etkinliğimiz ise Altıeylül İlçesi Gündoğan Mahallesi Hacı Hasan Caminde yapılacaktır inşaallah.

Katılımcı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.