27.09.2017

OKULLARIMIZA ZİYARET

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, okullarda hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile Karesi İlçesi Necip Fazıl KISAKÜREK Ortaokul Müdürümüz Ali Fatih KARTAL,

Altıeylül İlçesi Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Lütfü ASLAN,

Karesi İlçesi Şule Yüksel Şenler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Tayyip EYİOL,

Karesi İlçesi Albay Cafer Tayyar-Nuran Oğuz Ortaokulu Müdürümüz Muhammed DALKIRAN,

Karesi İlçesi Albay Cafer Tayyar-Nuran Oğuz Anadolu Lisesi Müdürümüz Süleyman GİRGİN hocalarımızı ziyaret eden İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN:” İnsan eğitimi zor olduğu kadar kutsal bir iştir. İnsanı eğitmek, geleceği inşa etmektir. İnsan eğitimi ihmale gelmez. İslam medeniyetinin temeli eğitimdir. Hz.Peygamber (s.a.v.) Efendimiz, eşkıya bir toplumdan karıncayı bile incitmeyecek kadar nazik adeta evliya bir toplumu eğitimle meydana getirmiştir.” Dedi.

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileği ile öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.