12.10.2017

İL MÜFTÜ VEKİLİNDEN KUR'AN KURSU ZİYARETİ

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Havran İlçesinde Kur’an Kursu ziyaretinde bulundu.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, eğitim ve öğretime elverişli olmadığı gerekçesi ile kapatılma teklifi yapılan Çamdibi Mahallesi Kur’an Kursu ve öğrencilerini yeni taşındıkları hizmet binasında ziyaret etti.

Kur’an Kursu hizmet binası yapılıncaya kadar Havran Kaymakamlığınca Kur’an Kursu hizmetlerine tahsis edilen yeni binada eğitim ve öğretime devam eden öğretici ve öğrencilerimizi ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Ziyarette Dernek başkanımız Hüseyin YAKUT da hazır bulundu.

Hizmetlerimize katkı sağlayan Havran Kaymakamlığımıza, dernek başkanımıza, velilerimize, öğrencilerimize, öğreticilerimize ve ev sahibi Çamdibi Mahallesinin değerli sakinlerine çok teşekkür ederiz.