30.10.2017

İL MÜFTÜ VEKİLİNDEN ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKUL KOMUTANLIĞINA ZİYARET

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, beraberinde bulunan İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Şahabettin YILMAZ olduğu halde Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı Piyade Albay Evren ÜNAL’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Okul komutanlığına yeni atanmasından dolayı Piyade Albay Evren ÜNAL’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesinin öneminin vurgulandığı ziyarette, Okul Komutanımız Piyade Albay Evren ÜNAL, okul hakkında bilgi vererek gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, okul kütüphanesine 1988 yılında yayıma başlayan ve 44 ciltten oluşan, bir kısmı yurt dışından olmak üzere konusunda uzman 2000’i aşkın yazarın görev aldığı Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisini hediye etti.

Bizlerde gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı Komutanımıza Müftülüğümüz ve çalışma arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyoruz.