07.12.2017

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE ENGELLİ PERSONELE ZİYARET

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, engelli personellerimizi ziyaret etti.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Bandırma İlçemizde engelli kadrosunda görev yapan Tekelevleri Camii İmam Hatibi Şemseddin BAŞ ve Valide Camii M.Kayyımı Hüseyin KOYUNCU, hocalarımızı ziyaret etti.

Hocalarımız, böyle bir günde gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek: “doğrusu bizler için sürpriz oldu. Çok duygulandık.” diyerek teşekkür ettiler.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, da: ”Sizin memnuniyetiniz bizlerin de memnuniyetidir. Dünya imtihan yeridir. Kimi varlığı ile imtihan edilirken, kimileri de yokluğu ile imtihan edilir. Her iki hal de bir imtihan vesilesidir. Rabbim kazananlardan eylesin.” Diyerek, hocalarımıza günün anısına hediyelerini takdim etti. Buluşma yenilen yemekle sona erdi.

Bizler de hocalarımızın şahsında bütün engelli kardeşlerimize ve onların ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyoruz.