29.01.2018

AFRİN İÇİN DUADAYDIK

Zeytin Dalı Harekâtının zaferle sonuçlanması için eller semaya açıldı.

Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye’nin Afrin bölgesinde teröristlere yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtının zaferle sonuçlanması için Cumartesi günü Zağnos Paşa Camiinde program düzenlendi.

Öğle namazı öncesi düzenlenen programda, seçkin hafızlarımız tarafından Fetih suresi, Mevlid- i Şerif, ilahiler ve kasideler okundu.

Programda bir konuşma yapan İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN: “Vatanımız üzerinde oynanan oyunlar var, kurulan komplolar var. Güzel bir atasözümüz var: ‘Yarı güzel olanın gözüne uyku girmezmiş’ Bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya, kardeşler olmaya mecburuz. Ayrılıp bölünemeyiz. Anadolu topraklarında imanı ve emanı tesis etmeliyiz. Bizim kardeşliğimizi bölmeye, parçalamaya kimsenin gücü yetmedi, yetmeyecek inşaallah.” dedi.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN’ ın duası ile sona eren programın sonunda Cami dışında katılımcılara İl Müftülüğümüzce pilav ayran ikramında bulunuldu.