20.03.2018

DİYANETİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE VALİMİZE ZİYARET

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 94. Türkiye Diyanet Vakfının ise 43. kuruluş yıl dönümleri nedeniyle İl Müftü V. Ramazan TOPCAN, İl Müftü Yardımcıları Ayşe Betül BALIKÇI, Hasan BAŞKIRIK, Karesi İlçe Müftüsü Fahri SAĞLIK, Altıeylül İlçe Müftüsü İbrahim TÜREDİOĞLU ve Vakıf Memuru Ercan BULUT, Sayın Valimiz Ersin YAZICI'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Diyanet İşleri Başkanlığının kuruluşunun 94. Türkiye Diyanet Vakfının ise 43. yıl dönümleri nedeni ile kendilerini ziyaret ettiklerini belirterek, kabullerinden ve Din hizmetlerine vermiş oldukları katkı ve katılımlarından dolayı Valimiz Sayın Ersin YAZICI’ ya teşekkür etti. İl ve İlçe Müftülükleri olarak gerçekleştirilen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunan İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN,  birlik ve beraberlik içerisinde daha hayırlı ve güzel hizmetler üreteceğiz inşallah” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Valimiz Ersin YAZICI ise; “Diyanet İşleri Başkanlığının kuruluş yıl dönümünün hayırlı olması dileği ile hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.