06.04.2018

ÇALIŞTAY İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

İl Müftülüğü, Balıkesir İlahiyat Fakültesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İmam Hatip Okulları Platformu tarafından 5-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında İlimiz Ayvalık İlçesi Cunda Adası Uygulama Otelinde yapılacak olan: “Din Hizmetlerinin Sunumunda Din Dili” Konulu Çalıştay için protokol imzalandı.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, ”Personelin eğitimini önemsiyoruz. Dünyanın değiştiği yerde gelişmelere bigâne kalamayız. Dünya yeni gelişmelere gebe. Yarınlara hazır olmalıyız. Bilgi ne kadar önemli ise sunum da en az onun kadar önemlidir.

14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde; “Din Eğitiminde Motivasyon ve Verimlilik” Sempozyumu,

13-14 Mayıs 23017 tarihlerinde; “İmam Hatip Okullarının Niteliği, Sorunları ve Çözüm Önerileri” Çalıştayı yaptık.

Bu yılda inşaallah: ”Din Hizmetlerinin Sunumunda Din Dili” Çalıştayını yapacağız. Bu vb. çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini,

“Cami Merkezli Din Hizmetlerinde Din Dili”

“Dini Metinlerin Sunumunda Din Dili”

“Halkla İlişkilerde Din Dili”

“Çocuk Ve Gençlerle İletişimde Din Dili”

Başlıklarında sunumların yapılacağı ve Üniversitelerimizden çeşitli hocalarımızın katılım vereceği Çalıştayımızın özelde Balıkesir’imiz,  genelde de ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diler, emeği geçenlere teşekkür ederim.” Dedi.