11.04.2018

ALBAY ÜNAL, İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı Albay Evren ÜNAL, İl Müftülüğümüzü ziyaret etti.

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN tarafından karşılanan Albay ÜNAL, İl Müftü Vekilimizle bir süre görüşüp sohbet etti.

İl Müftülüğü olarak  gerçekleştirilen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunan İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN; “İl Müftülüğü olarak insanın var olduğu her yerde var olmaya çalışıyoruz. İnsanımızı tehdit eden zararlı alışkanlıklardan tutun, hastanelere, huzurevlerine, kadın konukevlerine, gençlik merkezlerine, kyk’larda, stk’larda birçok kurum ve kuruluşta önemli hizmetler sunduk, sunmaya da devam ediyoruz.” Dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN; “Ziyaretlerinizle ziyadesi ile memnun oldum. Şahsım ve kurumum adına size ve çalışma arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyorum.”Dedi.

Ziyaret, karşılıklı hediyelerin takdimi ile sona erdi.