29.05.2018

AYNİ SOFRADA BULUŞTUK

İlçe Müftülerimiz başta olmak üzere emekli-çalışan din gönüllüsü hocalarımız, idari işlerde görevli kardeşlerimiz ve muhterem eşleri iftarda buluştu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İl Müftüsü Ramazan TOPCAN, bir konuşma yaptı. Ayni sofrada bulunmaktan, aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftümüz:”Ramazan kardeşliktir. Ramazan, bir ve iri olmaktır. Paylaşıldıkça hayat, bereket bulur. Artık biz, bir büyük aileyiz. Çalışanlar hatta emekli büyüklerimizle daha çok bir arada olacağız. Buna ihtiyacımız var. Aylık personel toplantılarımız gibi bölgesel mini toplantılarla bir araya geleceğiz inşallah. Daha fazla birbirlerimizle kenetlenmeliyiz. Sokağın bize ihtiyacı var. Kimsesiz, evsizler bizlerden bir şeyler bekliyor. Dünyaya bigâne kalamayız. Fedakâr olmadan dünyanın sorunlarına çare bulamayız. Bu iş, fedakârlık işidir. Burada sizler kadar hanım kardeşlerimiz de önemli görevler yüklenmişlerdir. Muhterem hanım efendi kardeşlerime de bu anlayışlarından dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum. Soframızı şereflendiren siz değerli hocalarımıza candan teşekkür ediyorum. Rabbim kabul buyursun inşaallah.” Dedi.

Program, yapılan duanın akabinde sona erdi.