01.10.2018

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN GAZİLERE ZİYARET

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, 19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftüsü Ramazan TOPCAN; “Gazilik ve Şehitlik, hayat karşılığında elde edilen bir payedir. Bu gün huzurlu isek bunda sizlerin ve aziz şehitlerimizin payı asla inkâr edilmez, edilemez. Sizlere minnettarız. Bir kere daha ifade etmek isterim ki sadece bu gün değil bundan böyle de üzerimize düşen ne varsa yapmaya her an ben ve arkadaşlarım hazırız. Nice 19 Eylül’lerde buluşma duası ile tebrik ediyorum.” Dedi.

Dernek başkanları ise İl Müftümüzün ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

Ziyaret, İl Müftümüzün dernek başkanlarına Kur’an-ı Kerim ve İslam İlmihali takdimi ile sona erdi.