04.05.2017

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN HASTALARA ZİYARET

İlçe Müftümüz S.Emin ERVAS, muhtelif vesilelerle görevlilere caminin imamı olmanın ötesinde mahallenin, semtin, şehrin imamı olma geregi ve prensibi çerçevesinde Cami görevlilerinin ve Kur'an Kursu Öğreticilerinin öncelikle bulundukları mahallede, bölgede yatalak hasta,mağdur,ilği ve alakaya muhtaç kimsesiz yaşlılar,engelli vatandaşlar,şehit aileleri vs.vatandaşların tesbiti yapılarak evlerinde ziyaret edilmesi ve imkanlar nisbetinde ihtiyaçlarının karşılanması,yanlızlıklarının paylaşılması,hayır dualarının alınması hususunda azami gayret gösterilmenin önemi vurgulanmaktadır.

Bu kapsamda tesbit edilen İlçemiz Çıkrıkçı Mahallesinde ikamet eden engelli ve yatalak hasta olan vatandaşlarımız İlçe Müftümüz S.Emin ARVAS, mahalle camii imamı ve bir müftülük yetkilisi tarafından evlerinde ziyaret edildi.

Hasta ve engelli yakınlarına bu durumda olanlara bakmanın ne büyük sevap olduğunu dile getirildiği söz konusu ziyaretlerden çok memnun kalındıgı gözlenmiştir. Müftü ARVAS bu tür ziyaretlerin ilçe genelinde devam edeceğini belirtti.