15.05.2017

TANIŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

11 Mayıs Perşembe günü saat 16:00'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans slonunda ilçemiz İmam-Hatip Lisesi ve İmam-Hatip Ortaokulumeslek dersleri öğretmenleri ilçemizdeki tüm okullarda görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ile bir tanışma ve istişare toplantısı yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf KOÇ'un da katıldığı toplantıtoplantıda, ilçemizde milli ve manevi değerlerin halkımıza daha fazla ulaştırılması için müftülüğümüz ve din dersi öğretmenleri ile dini ve kültürün faaliyetlerinde müşterek çalışma yapılması üzerinde duruldu.

Çok verimli ve faydalı olduğu gözlenen toplantı sonrasında ilçe müftülüğünce öğretmenlere ikramda bulunulduve Diyanet yayınlarından kitaplar hediye edildi.