17.08.2019

YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL

Okulların tatil olmasıyla birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi Erdek ilçemizde de yüzlerce çocuk Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarında kurs gördü.

Başta Kur’an öğrenimi olmak üzere, Temel Dini Bilgiler, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in hayatı ve milli-manevi değerler alanında eğitim gören öğrenciler için kurslar boyunca geziler, piknikler vb. aktiviteler tertip edildi.

Ayrıca Erdek İlçe Müftülüğümüz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında 'Kur'an'ı Okurum, Namazı Kılarım, Hediyemi Alırım' projesi uyguladı. Projeye göre 200 vakit namazını camide kılan ve sûre-duaları ezberleyen öğrencilere bisiklet hediye edildi. 100 vakitten fazla namazı camide kılan ve sûre-duaları ezberleyen öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Bu uygulamayla 20 öğrenciye bisiklet ödülü verildi. Ödüllerin sponsorluğunu ilçemizdeki hayırseverler eliyle Türkiye Diyanet Vakfı Erdek şubesi üstlendi. Öğrencilerimizin ödüllerini Erdek İlçe Müftümüz Adem Eser takdim etti.