15.10.2019

BÖLGE İL MÜFTÜLERİMİZ BİR ARAYA GELDİ

Başkanlığımızca yürütülen din hizmetlerinin değerlendirilmesi, hizmetlerde metot ve ilke birliğinin sağlanması amacıyla bölge İl Müftüleri toplantısı İlimizde düzenlendi.

İl Müftülüğümüzün koordinasyonunda yapılan İl Müftüleri bölge toplantısı,  14 Ekim Pazartesi İlimiz Ayvalık İlçesi Cunda Uygulama Otelinde yapıldı.

Yapılan toplantıya, Afyon İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, Antalya İl Müftümüz Osman Artan, Aydın İl Müftümüz Ercan Aksu, Burdur İl Müftümüz Enver Türkmen, Denizli İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık,  Isparta İl Müftümüz Bayram Şahin, Kütahya İl Müftümüz Hüseyin Hazırlar, İzmir İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan, Manisa İl Müftü Vekili Ramazan Arba, Uşak İl Müftümüz Kazım Güzel katıldı. Bölgesel ve sosyal konuların yanında idari konuların da istişare edildiği toplantı, aynı gün sona erdi.

Katılımcı hocalarımıza teşekkür ederiz.