18.10.2019

İL MÜFTÜMÜZDEN 4-6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSLARINA ZİYARET

Eğitim hizmetlerinde başarı ve birlikteliğin sağlanmasına yönelik olarak İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, Altıeylül İlçemizde 4-6 Yaş grubu Kur’an Kurslarında ziyaret ve incelemelerde bulunarak buralarda eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi.

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, Altıeylül İlçemizde Gündoğan Mahallesi Fatih Camii Kur’an Kursu, Gündoğan Mahallesi Hacı Hasan Camii Kur’an Kursu, Süleymaniye Camii Kur’an Kursu, Balıklı Mahallesi Yeni Cami Kur’an Kursu, Ovaköy Mahallesi Kur’an Kursu, Fevzi Çakmak Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Kur’an Kursu öğreticilerinden bilgiler alan Müftü TOPCAN, Kur’an ahlakı ile yetişecek her bir yavrumuz sadece anne babaların değil toplumun yüzakı olacağını ifade ederek Kur’an Kurslarındaki öğrencilerin tertip ve düzenlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenerek kurstaki çocukların derslerine katıldı, çocuklarla oyunlar oynadı ve onlara hediyeler dağıtarak başarı dileklerinde bulundu.