04.11.2019

UMURLAR CAMİİ DUALARLA HİZMETE AÇILDI

Dursunbey İlçesi Umurlar Mahalle Camii, 03 Kasım Pazar günü düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN: ”Bugün açılışına şahit olduğumuz bu mabed, sadece mimarisi ile Mahallemizi güzelleştirmeyecek, içerisindeki eğitim ve sohbet programları ile de vatandaşlarımızın, sizlerin güzelliğine güzellik katacaktır. Ancak hemen ifade edeyim ki yükünüz daha da artmıştır kardeşlerim. Bu Cami, yetim ve kimsesiz bir çocuk gibi olmasın, başı öne eğilmesin. Camilerin asıl gülü içerisindeki cemaatidir. Duvarda bulunanın size, bize bir faydası yok.” Dedi.

Dursunbey İlçe Kaymakamı Sayın Emrullah TEMİZKAN, Belediye Başkan Vekili Mustafa KORKMAZ, İl Müftümüz Ramazan TOPCAN ve İlçe Müftüsü Ali İŞBAKAN’ın da eşlik ettiği açılış töreninin ardından vatandaşa Mahalle sakinleri tarafından yemek ikramında bulunuldu.

Camii açılışının ardından İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, beraberlerinde İlçe Müftüsü Ali İŞBAKAN olduğu halde, bölgede bulunan hasta ve yaşlı ziyaretlerinin yanısıra Kavakçı Mahallesinde Aziz Şehidimiz Osman YILDIRIM, Şabanlar Mahallesinde Aziz Şehidimiz Aydin ERYILMAZ, Durabeyler Mahallesinde Aziz Şehidimiz Faruk GEZEN’in kabrini ve şehidin anne babalarını ziyaret etti.

Durabeyler Mahallesinde Kıbrıs Gazilerimiz; Mustafa SERTDEMİR ve Mehmet YILMAZ’ın ailelerini de ziyaret eden İl Müftümüz, İkindi namazını Kavakçı Mahallesinde kılarak vatandaşlarla sohbet etti.