02.12.2019

ŞEHİDİMİZ DUALARLA UĞURLANDI

Şanlıurfa ili Akçakale Tekçe Hudut Karakoluna PKK/PYD Silahlı Terör Örgütü tarafından atılan havan mermisinin hudut karakoluna düşmesi sonucu yaralan ve sevk edildiği Akçakale Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen Şehit olan hemşehrimiz Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin’in cenazesi memleketi Balıkesir’de düzenlenen törenle toprağa verildi.

Cuma namazına müteakip Zağnos Paşa Camii’nde, İl Müftümüz Ramazan Topcan’ın kıldırdığıcenaze namazının ardından, Şehit Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin’in naaşı Balıkesir Şehitliğine getirilerek dualarla toprağa verildi.

Şehidimize bir kere daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Makamı Cennetler olsun.Ailesi başta olmak üzere Aziz Milletimize başsağlığı diliyoruz.