02.12.2019

ELLER SEMAYA KAHRAMANLARIMIZ İÇİN KALKTI

Çanakkale Savaşları'nda sırtlandığı 250 kg’lık topla Çanakkale’nin değil dünyanın seyrini değiştiren Çanakkale Savaşlarının kahramanı Havran’lı Koca Seyit Onbaşı, vefatının 80.  Ölüm yıl dönümünde memleketi olan Havran İlçesi Koca Seyit Mahallesinde bulunan kabri başında dualar ile anıldı.

Düzenlenen törene Sayın Valimiz Ersin Yazıcı başta olmak üzereMilletvekilleri, İl Jandarma Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Müftüsü Ramazan Topcan,  Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran Belediye Başkanı çok sayıda vatandaş ve davetliler katıldı. Törende okunan Kur’an-ı Kerimin ardından İl Müftümüz, Koca Seyit başta olmak üzere bu vatana kurban olmuş aziz şehitlerimizve ahirete irtihal etmiş olan kahraman gazilerimiz için dualar etti.

Makamları Cennetler olsun