09.10.2018

İL MÜFTÜMÜZDEN MEMUR-SEN’E İADEYİ ZİYARET

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, Camiler ve Din Görevlileri Haftasında Memur-Sen Balıkesir Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, beraberinde bulunan İl Müftü Yardımcısı Şahabettin KARABAY ve Şube Müdürü Şahabettin YILMAZ olduğu halde Memur-Sen Balıkesir Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Sayın Ahmet GÜR; “Biz sendika olarak Din Gönüllüsü kardeşlerimizin yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İl Müftülüğümüzün bütün faaliyetlerinde desteklerimiz hız kesmeden devam edecektir. Bu vesile ile Din Gönüllüsü kardeşlerimizin haftalarını tebrik ediyorum.” Dedi.

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN ise, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı başkan GÜR ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.