19.04.2018

İL MÜFTÜ VEKİLİMİZDEN REKTÖR BEYE ZİYARET

İl Müftü Vekili Ramazan TOPCAN, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet BAYYİĞİT, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet ÖZKAN, Balıkesir İl Müftülüğü Şube Müdürü Şahabettin YILMAZ, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Saffet KÖSE’ ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektör Prof.Dr. Saffet KÖSE’ye yeni görevinde başarılar dileyen heyet, İKÇÜ adına verimli bir dönem olması temennisinde bulunarak; “Değerli Rektörümüzün, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesine, bilim dünyasına, İzmir’e ve ülkemize çok önemli kazanımlar sağlayacağını düşünüyoruz. Hocamıza görevinde başarılar diliyor, çalışmalarında daima yanlarında olduğunu belirtmek istiyoruz.” dediler.

Göstermiş oldukları nezaketten ötürü konuklarına teşekkür eden Prof.Dr. Saffet KÖSE, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.