16.05.2018

İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN GENÇLERE YILSONU GEZİSİ

Balıkesir İl Müftülüğümüzce İl Gençlik Koordinatörü Sümeyye TURAN, Manevi Rehberler Muradiye CÖMERT, Fazilet BAYRAKTAR ÖZSOY ve Kredi Yurtlar Kurumu’nda görevli Rukiye YILDIZ hoca hanımların başkanlığında gezi programı düzenlendi.

İl Müftülüğümüzce düzenlenen; “Hikmete Yolculuk Konya- Ankara” Gezi Programı, Kredi Yurtlar Kurumu’nda; “Medeniyetimizin Kurucu Metinleri” atölyesi ve diğer atölye çalışmalarına katılan 86 kız öğrencimizle gerçekleştirildi.

Karesi Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen gezi programı iki gün sürdü.

Birinci gün, Konya Selçuklu Belediyesi’nin rehberliğinde kahvaltıyla başlayan program, Kelebekler Vadisi, Sille, Mevlana, Bedesten ve Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki Sema Gösterisinin ardından akşam yemeğiyle sona erdi.

İkinci gün ise, Ankara’da Hacı Bayram Veli Camiinde kılınan öğle namazı sonrasında toplu dua ve ziyaret gerçekleştirildi. Öğle yemeği sonrasında Tacettin Dergâhı ve Anıtkabir ziyaretleriyle program tamamlandı.

Gezi sonrasında memnuniyetlerini ifade eden gençler, İl Müftümüz Ramazan TOPCAN ve İl Gençlik Koordinatörü Sümeyye TURAN, Manevi Rehberler Muradiye CÖMERT, Fazilet BAYRAKTAR ÖZSOY ve Kredi Yurtlar Kurumu’nda görevli Rukiye YILDIZ hocalarımıza teşekkür ettiler.

Karesi Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen kardeşlerimize candan teşekkür ediyoruz.