17.07.2018

DEVLET PROTOKOLÜ, ŞEHİT YAKINLARI ONURUNA VERİLEN YEMEKTE BULUŞTU

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Valiliğimiz, şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna akşam yemeği programı düzenledi.

Altıeylül İlçesi Şehit Ömer Halis Demir anıtında şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna düzenlenen akşam yemeği, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Programa, Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı, Pakize Mutlu Aydemir, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Vali Yardımcısı Şükrü Kara, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, İl Müftüsü Ramazan Topcan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda gazi ve şehit yakınları katıldı.

Program, İl Müftümüz Ramazan TOPCAN’ın duası ile sona erdi.