10.02.2020

2019 YILI KURBAN HİZMETLERİ

Müftülüğümüzce “2019 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesimi Organizasyonu” bilgilendirme toplantısı, 09.07.2019 Salı günü Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yatırım, Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı sayın Özcan GÖKÇEBAY’ın katılımı ile saat 10:00’da Edremit İlçemizde,  saat 14:00’da ise İl Müftülüğümüz Konferans salonunda yapıldı.

İlimize bağlı İlçelerde “Kurban Hizmetleri Komisyonları” İlçe Kaymakamlıkları başkanlığında kurulmuş, Resmi gazetede yayınlanan tebliğ gereği iş ve işlemler yürütülmüştür.Kurban komisyonlarınca, kurban satış ve kesim yerleri titizlikle denetlenmiş ve her kurban kesim yerine bir din görevlisi görevlendirilmiştir.Komisyonlarca tespit edilen eksiklik ve aksaklıklar kolluk kuvvetlerine ( Jandarma Komutanlığına ve Emniyet Müdürlüğüne ) bildirilmiştir.